Susret s donedavnim španjolskim kraljem

Šuker svjedočio povijesnom uspjehu svog bivšeg kluba

27.05.2018.

Šuker svjedočio povijesnom uspjehu svog bivšeg kluba
Foto: Arhiva HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker prisustvovao je finalu Lige prvaka u Kijevu te svjedočio još jednom uspjehu svog bivšeg kluba, Real Madrida.

U kijevskom finalu Real Madrid je svladao Liverpool 3:1 te su Luka Modrić i Mateo Kovačić osvojili svoj treći uzastopni naslov prvaka Europe, dok je Dejan Lovren ubilježio asistenciju za jedini pogodak svoje momčadi.

Susret je uživo pratio i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, kao član Izvršnog odbora Uefe, koji je prije dva dana zasjedao u ukrajinskoj prijestolnici, a Šuker se u Kijevu sastao i s donedavnim španjolskim kraljem Juanom Carlosom, ocem sadašnjeg kralja Felipea VI.

Šuker, legenda Real Madrida, svjedočio je tako povijesnom postignuću Kraljevskog kluba i osvajanju ukupno 13. naslova najbolje momčadi Starog kontinenta, te je čestitao svim hrvatskim sudionicima ovog pamtljivog finala.

Dan uoči velikog sraza na Olimpijskom stadionu, Šuker je sudjelovao i u dvoboju legendi Real Madrida i Liverpoola, a svoj je naslov europskog prvaka s Real Madridom osvojio 1998. godine.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri