Neymar donio prevagu

Modrić: "Bili smo ravnopravni s Brazilom, ponekad i bolji"

03.06.2018.

Modrić: "Bili smo ravnopravni s Brazilom, ponekad i bolji"
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan Luka Modrić osvrnuo se na dobre i loše strane prijateljskog okršaja s jednim of favorita nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Uloga Neymara u promjeni odnosa snaga

"Smatram da smo u prvom poluvremenu odigrali uistinu dobro, bili smo ravnopravni s Brazilom, ponekad i bolji. Osim toga, prvi je dio bio vrlo natjecateljski, vrlo čvrst, nije djelovalo kao da je u pitanju prijateljski susret. U drugom je poluvremenu i ulazak Neymara donio prevagu. On je bio ta razlika na terenu i Brazil je zasluženo pobijedio".

Snaga Brazila i hrvatska spremnost za SP

"Kao što sam već i bio govorio, Brazil je jedan od glavnih favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva. Ne trebamo sada izvlačiti neke velike zaključke, bez obzira na rezultat, ključno je biti fizički i psihički spreman za Rusiju. Moramo izbornikove zahtjeve provesti na terenu".

Nastavak brušenja forme 

"Prvim dijelom susreta s Brazilom možemo biti zadovoljni, uz igranje presinga stvorili smo i šanse za pogodak, a s drugim nešto manje. Imamo još dva tjedna za pripremu prve utakmice u Rusiji, stignemo popraviti nedostatke, pogotovo one iz nastavka. Mislim da ćemo napredak vidjeti već protiv Senegala."

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri