Odlična komunikacija s izbornikom

Jedvaj: "Međusobno si vjerujemo, čuvamo si leđa"

06.06.2018.

Jedvaj: "Međusobno si vjerujemo, čuvamo si leđa"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj razgovarao je u srijedu u Rijeci s predstavnicima medija.

Nastup protiv Brazila

"Žao mi je zbog propusta u sudačkoj nadoknadi, ali to su stvari koje se događaju u nogometu. Imam podršku trenera i suigrača, vježbamo takve situacije na treningu i vjerujem da ćemo već protiv Senegala igrati još bolje te spremni otići u Rusiju, pokazati ono najbolje što možemo"

Trenutačna forma

"Uhvatio sam kontinuitet utakmica na kraju sezone, iako sam prošao teško razdoblje zbog ozljede, ali sada sam u sjajnom fizičkom stanju. Svi 'grizemo' na treningu, no s dozom opreza kako se nitko ne bi ozlijedio. Posrećilo nam se da smo svi zdravi od samog početka priprema. Imamo odličan stručni stožer, svi brinu o nama"

Zajedništvom do uspjeha u Rusiji

"Nadam se da mi u obrani nećemo imati puno posla, ali ne bojimo se nikoga. Vjerujući u svoju kvalitetu, idemo od utakmice do utakmice, a onda što bude. Izbornik će napraviti sve u svojoj moći, a mi ćemo dati sve od sebe. Atmosfera nam je dobra, međusobno si vjerujemo bez obzira tko igra. Čuvamo si leđa, a to je najvažnije. Važna je, naravno, i komunikacija s izbornikom, moramo znati tko što misli, a on to dobro radi, razgovara sa svima. Mi smo svi zadovoljni i nadamo se da će tako i nastaviti"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri