Subašić najbolji vratar

Dodijeljen Trofej Nogometaš: Luka Modrić ponovno najbolji

10.06.2018.

Dodijeljen Trofej Nogometaš: Luka Modrić ponovno najbolji
Foto: Arhiva HNS

U Zagrebu je u nedjelju održana svečana dodjela Trofeja Nogometaš, a među laureatima su se našli Luka Modrić, Danijel Subašić, Maja Joščak i Lovro Majer.

Najbolje pojedince iz natjecateljske sezone 2017./2018. nagradila je i Hrvatska udruga Nogometni sindikat, a za najboljeg hrvatskog nogometaša proglašen je kapetan Vatrenih i jedna od ključnih karika europskog prvaka Real Madrida, Luka Modrić.

Reprezentativna "jedinica" i član Monaca Danijel Subašić najbolji je vratar, a mladi reprezentativac Lovro Majer iz Lokomotive ponio je titulu najboljeg u kategoriji igrača do 21 godine.

Priznanje za najboljeg igrača HT Prve lige dobio je Dinamov El Arabi Hillal Soudani, za najboljeg trenera Rijekin Matjaž Kek, a za najboljeg suca Bruno Marić. Izabran je i najbolji travnjak - onaj na riječkoj Rujevici - a u idealnu postavu domaćeg prvenstva uvršteni su Livaković, Juranović, Benković, Nižić, Sosa, Bradarić, Ademi, Majer, Soudani, Heber i Gavranović.

Po prvi je puta nagrađena i najbolja nogometašica hrvatskog prvenstva, a ta je titula pripala Maji Joščak iz ŽNK Osijeka. Nagradu pod nazivom Dobri duh hrvatskog nogometa primio je trener nogometaša Istre 1961 Darko Raić-Sudar. Svečanoj dodjeli prisustvovao je i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri