Hrvatska će se držati svog stila

Rakitić: "Izbornik će izabrati najbolju kombinaciju"

14.06.2018.

Rakitić: "Izbornik će izabrati najbolju kombinaciju"
Foto: Drago Sopta/HNS

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić siguran je da će se Vatreni u Rusiji pokazati u svom pravom svjetlu.

Hrvatska - Nigerija
Svjetsko prvenstvo, Skupina D, 1. kolo.
16. lipnja 2018., 21:00.
Stadion Kalinjingrad, Kalinjingrad.

Završne taktičke pripreme za Nigeriju 

"Vjerujem da će izbornik izabrati najbolju kombinaciju, a mi se pripremamo najbolje što možemo. Svi želimo dati sve za reprezentaciju, spremni smo, dobro radimo u odličnoj atmosferi i važno je da svi zajedno djelujemo kao momčad. Luki čestitam na zasluženim uspjesima u proteklim godinama, drago mi je igrati s njime i imamo zajedničke reprezentativne želje. Godine lete, nemamo više previše vremena, ali pokazat ćemo zalaganje, dat ćemo sve od sebe za jedan pravi rezultat"

Uvodna pobjeda kao zalet za daljnje natjecanje

"Moramo ući u turnir kako treba i onda nastaviti dalje. Naravno da je jako bitno dobro otvoriti Svjetsko prvenstvo, da će sve biti bolje ako pobijedimo. No, kasnije nas čekaju još dvije jako teške utakmice u skupini, ništa neće biti gotovo svladamo li Nigeriju. Znamo da se od nas očekuje da budemo pravi, mi smo prvi koji to očekujemo. Želimo biti dominantni u svakoj utakmici, držati se svog stila, premda uvijek treba posebno paziti na neke detalje. Stručni stožer sve je snimio"

Reprezentativna budućnost

"Nije u ovom trenutku bitno što će Ivan Rakitić raditi poslije Svjetskog prvenstva. S reprezentacijom sam već 11 godina i mnogo smo toga zajedno prošli. Sjest ću sa svojom obitelji, s ljudima iz Hrvatskog nogometnog saveza i bez nervoze ćemo vidjeti što je najbolje za reprezentaciju, a ne za mene osobno"

Pohvala ruskim domaćinima

"Naši domaćini u kampu čine sve da nam bude ugodno i hvala svima koji su nam to omogućili. Na nama je sada kvalitetno raditi i krenuti po dobre rezultate" 

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri