Ozbiljnim pristupom do prve pobjede

Rakitić: "Paziti na cijelu Argentinu, ne samo na Messija"

18.06.2018.

Rakitić: "Paziti na cijelu Argentinu, ne samo na Messija"
Foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentativni dokapetan Ivan Rakitić, zadovoljan pobjedom nad Nigerijom, sprema se sa svojim suigračima za ogled s Messijevom Argentinom.

Argentina - Hrvatska Svjetsko prvenstvo, Skupina D, 2. kolo. 21. lipnja 2018., 20:00 CET Stadion Nižnji Novgorod, Nižnji Novgorod.

Ozbiljan pristup protiv Nigerije 

"Jako smo sretni i zadovoljni nakon Kalinjingrada, odigrali smo jako ozbiljnu utakmicu. Subašić nije morao gotovo ništa obraniti, bili smo strpljivi i čekali svoje prilike - koje su naposljetku stigle. Držali smo sve pod kontrolom, pri čemu smo morali puno trčati, i bili smo sigurni u posjedu lopte"

Paziti na cijelu Argentinu 

"Moramo se dobro pripremiti za susret s Argentincima. Oni su i dalje favoriti ove skupine, a ovo je Svjetsko prvenstvo - došli su najbolji igrači i najbolje reprezentacije. Messi je najbolji igrač na svijetu i može preokrenuti svaku utakmicu. Imao je brojne prilike i protiv Islanda te moramo biti spremni. Ne samo na njega, nego na cijelu njihovu momčad"

Korak po korak

"Na ovom Svjetskom prvenstvu moramo ići korak po korak. Uživali smo u pobjedi nad Nigerijom, malo smo proslavili, a sada razmišljamo samo o Argentini"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri