Izbornik ne može pogriješiti

Rebić: "Da ponovno pucam, opet bih raspalio, pa što bude"

22.06.2018.

Rebić: "Da ponovno pucam, opet bih raspalio, pa što bude"
Foto: Drago Sopta/HNS

Ante Rebić prekrasnim je pogotkom u Nižnjem Novgorodu načeo Argentinu i trasirao put velikoj hrvatskoj pobjedi.

Ozljeda i pogodak

"Dobio sam jedan udarac neposredno prije gola, ali potom sam vidio da Messi napada Strinića, a ja sam bio iza njega, no srećom se okrenuo na drugu stranu, nakon čega je uslijedio protunapad. Ne znam ni sam kako sam ga uspio istrčati, ni kako sam udario loptu, ali ubrzo sam ipak morao izaći, nisam više mogao. Boli me, moram ići na pregled pa ćemo vidjeti o čemu se radi. Da ponovno imam takvu priliku, opet bih raspalio, pa što bude. Niko Kovač mi je rekao da ne kompliciram, nego da igram jednostavno"

Izbornik ne može pogriješiti

"Bilo mi je drago što ćemo igrati protiv Argentine i nadigravati se s njime, ali nisu se baš iskazali. Međutim, ne treba omalovažavati našu pobjedu. Svi smo 100 posto 'unutra', i koga god izbornik stavi u momčad, neće pogriješiti. Svi se zajednički branimo, nismo još primili niti jedan gol, a igrali smo protiv dvije odlične momčadi i moramo nastaviti tako"

Pojedinačni i momčadski dojam

"Možda su moji nastupi otkriće za neke koji me nisu pratili, no već drugu sezonu zaredom igram jako dobro i sam sebi nisam neko iznenađenje. Hrvatska je snažna, no prerano je za bilo kakve najave. Moramo ići korak po korak" 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri