Ne pobjeđuje se Argentinu svaki dan

Subašić: "Svima kapa do poda", Vrsaljko: "Ne mogu opisati osjećaj"

22.06.2018.

Subašić: "Svima kapa do poda", Vrsaljko: "Ne mogu opisati osjećaj"
Foto: Drago Sopta/HNS

Vratar Danijel Subašić i desni branič Šime Vrsaljko ponudili su svoja razmišljanja nakon pobjede Hrvatske protiv Argentine (3:0) na Svjetskom prvenstvu.

Danijel Subašić

"Ovo je odlično za samopouzdanje, ali treba ostati čvrsto na zemlji i ići utakmicu po utakmicu. S prvim mjestom vjerojatno bismo izbjegli Francusku u osmini finala. Dali smo sve od sebe i svima kapa do poda, ostvarili smo prvi cilj. Malo smo proslavili - ne pobjeđuje se Argentinu 3:0 svaki dan - i hvala svima koji su nam podrška. Sad čekamo rezultat Islanda i pripremit ćemo se za treće kolo, ali nećemo razmišljati o igranju na bod. Držat ćemo se svog stila"

Šime Vrsaljko

"Ova mi je pobjeda možda i najveće zadovoljstvo u karijeri, ne mogu opisati kako mi se srce sada osjeća. Posebno je igrati za domovinu, za ovaj dres, za roditelje, obitelj, narod, i sve koji vole Hrvatsku diljem svijeta. Mislim da smo bili bolji, ali nismo još ništa napravili te moramo ostati koncentrirani. Možemo još poboljšati neke stvari, iako smo imali izglednije šanse od Argentine. Nastavimo li ovako, sva su vrata širom otvorena. Naši su navijači sa svakim golom bili sve glasniji i ponosan sam na sve njih, kao i na suigrače i sve koji su uz reprezentaciju. Modrić je vođa, jedan jedini, bez takvih igrača nogomet ne bi bio zanimljiv i gledatelji ne bi dolazili na tribine"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri