Navijači sanjaju uspjeh

Badelj: "Nismo zaneseni, svjesni smo svoje snage"

25.06.2018.

Badelj: "Nismo zaneseni, svjesni smo svoje snage"
Foto: Drago Sopta/HNS

Utakmicu Islanda i Hrvatske, koja se igra u utorak navečer u Rostovu na Donu, najavio je i vezni igrač Vatrenih Milan Badelj.

Island - Hrvatska
SP 2018., Skupina D, 3. kolo.
26. lipnja 2018., 20:00 CET
Rostov Arena, Rostov na Donu. 

Izbor sastava za Island 

"Ne možemo se zamarati time što drugi misle ili govore, ili načinima tko kako kalkulira. Osim toga, zamislite da je obrnuto. Sve momčadi gledaju nekoliko koraka unaprijed i izbornikovo je pravo pripremiti treću utakmicu onako kako misli da je najbolje. Moramo biti koncentrirani na prvu sljedeću utakmicu, to je jedini pravi put"

Smireno do željenog cilja

"Vjerujem da ova momčad može daleko. Ostavljamo dojam smirenosti jer uistinu jesmo smireni. Imamo iskustva s prošlih turnira, gdje su stvari ispale kako su ispale, no svjesni smo svoje snage. Mislim da nismo zaneseni ovim pobjedama, no znamo da moramo nastaviti tako dalje želimo li ostvariti pravi rezultat"

Poznati suparnik

"Imali smo priliku dobro upoznati Islanđane, kao i oni nas, a u zadnjoj su utakmici, u Reykjaviku, iskoristili svoju šansu za pobjedu. Raduje me sutrašnja utakmica, i vjerujem da ćemo naći način za pobjedu i iskupiti se za prošlogodišnji poraz"

Navijačka podrška

"Svjesni smo koliko nas ljudi prate, koliko nam žele dobro i koliko sanjaju uspjeh zajedno s nama. To nam daje dodatnu snagu, zato hvala svima koji svojim primjerom pokazuju koliko im znači reprezentacija"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri