Predsjednik HNS-a o Vatrenima

Davor Šuker gostovao na ruskoj državnoj televiziji

02.07.2018.

Davor Šuker gostovao na ruskoj državnoj televiziji
Foto: Arhiva HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker gostovao je na prvom programu ruske državne televizije.

Rusija - Hrvatska
SP 2018., četvrtfinale
7. srpnja 2018., 20:00 CET
Stadion Fišt, Soči

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija svladala Dansku u osmini finala Svjetskog prvenstva, doputovala je u Soči, gdje će u subotu igrati četvrtfinalni dvoboj protiv domaće nacionalne selekcije, Rusije.

Tim je povodom na ruskoj državnoj televiziji (Rusija-1) gostovao Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i najbolji strijelac svjetske smotre u Francuskoj 1998. godine, kada su Vatreni osvojili broncu.

U emisiji "60 minuta" najavio je utakmicu Hrvatske i Rusije, ističući kako niti jedna momčad neće imati lak posao te kako će oba izbornika prionuti detaljnoj analizi suparnika.

"Rusija ima snažnu momčad jakog karaktera, dobro funkcioniraju kao kolektiv. To će biti povijesna utakmica za Rusiju, kao i za Hrvatsku koja ima priliku ponoviti nešto slično 1998. godini. Volio bih vidjeti atraktivnu, fair-play utakmicu s puno golova, a naravno da će obje reprezentacije učiniti sve da osiguraju polufinale", poručio je predsjednik HNS-a.

"Uživamo ovdje u Rusiji, zahvaljujem svima na sjajnom gostoprimstvu i odličnom Svjetskom prvenstvu s izvrsnim stadionima i organizacijom", dodao je Šuker.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri