Nema alibija

Vrsaljko: "Svi zajedno radimo dobar posao"

05.07.2018.

Vrsaljko: "Svi zajedno radimo dobar posao"
Foto: Drago Sopta/HNS

Šime Vrsaljko, desni branič hrvatske nogometne reprezentacije, uvjeren je da će Vatreni u subotu još jednom dati sve od sebe u potrazi za polufinalom Svjetskog prvenstva.

Rusija - Hrvatska
SP 2018., četvrtfinale
7. srpnja 2018., 20:00 CET
Stadion Fišt, Soči

Preskočena Danska 

"Utakmica nije bila lijepa za oko, uvjeti su bili teški i nije bilo lako ni trčati, ali i takvim se utakmicama ostvaruju veliki uspjesi. Sada smo tek puni samopouzdanja"

Iščekivanje Rusije

"Usredotočeni smo samo na utakmicu i zanima nas samo naša igra. Maksimalno poštujemo Rusiju, nisu slučajno u četvrtfinalu i kvalitetna su momčad. Sigurno će imati veliku podršku s tribina, ali to ništa ne mijenja - mi na terenu to nećemo previše čuti. Imamo kvalitetu za proći Rusiju. Uvjeti će u Sočiju možda biti još i teži nego u Nižnjem Novgorodu, ali kako će biti nama, tako će biti i njima. To ne smije biti nikakav alibi kada su ulozi ovako veliki"

Uspješan završetak kvalifikacija 

"Dobro smo bili krenuli u kvalifikacije, no na kraju smo sami sebi zakomplicirali život. To nije bio pokazatelj našeg realnog stanja, ali uspjeli smo se na kraju kvalificirati i sada igramo dobar nogomet. Ono što se dogodilo u kvalifikacijama zapravo je bila čista slučajnost. Novi je izbornik došao u teškom razdoblju, donio je nešto novo i napravio ono što su svi očekivali. Mislim da svi zajedno radimo dobar posao"

Prisjećanje na 1998. godinu

"Najviše se sjećam po pričama, s obzirom da sam bio mali, ali znam da nam je kod kuće bila užarena atmosfera kada je igrala Hrvatska"

Luka Modrić 

"Suvišno je pričati o kvaliteti Luke Modrića, on najviše govori na terenu. On je naš kapetan, vođa velikog karaktera te zaslužuje sve pohvale i kao osoba i kao profesionalac"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri