Zasluženo do polufinala

Mandžukić: "I zadnju kap znoja", Ćorluka: "Velika smo obitelj"

08.07.2018.

Mandžukić: "I zadnju kap znoja", Ćorluka: "Velika smo obitelj"
Foto: Drago Sopta/HNS

Mario Mandžukić i Vedran Ćorluka također su komentirali pobjedu Hrvatske nad Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Mario Mandžukić

"Mislim da smo svojom borbenošću ipak zaslužili ovu pobjedu. Isto kao i protiv Danske, osjećali smo grč u želucu i nervozu, ali najvažnije je da smo u polufinalu pa neka cijela Hrvatska slavi. Normalno da želimo otići do kraja, dat ćemo i zadnju kap znoja za to. Ispadnemo li, neće nam nitko moći zamjeriti. Pokušavam uvijek davati sve od sebe za momčad, tako ću do kraja. Spremni smo doći tamo gdje svi mi želimo"

Vedran Ćorluka

"Još od vremena Vatrenih '98 nismo bili u polufinalu. Znali smo da će biti teško protiv domaćina, ali ova je momčad hrabra i ponosni smo na to. Rakitić je najhladnokrvniji igrač ove momčadi i željeli smo da on puca zadnji jedanaesterac. Bili smo sigurni da će zabiti, jedino je bilo upitno tko će prvi dotrčati do njega ili do Subašića. Svaka čast njima dvojici, ali i svima koji ne igraju. Treba izdržati mjesec i pol zajedno bez svađe, ova je Hrvatska jedna velika obitelj. Kada pobjeđujemo, oporavak je brz, ne osjeća se umor od 120 minuta igre. Englezi su mladi, dobri, no vjerujemo u sebe. Zasluženo smo tu gdje jesmo"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri