Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Veliki interes i dobra atmosfera

Navijačka zona HNS-a
okupila brojne
navijače

09.07.2018.
Navijačka zona HNS-a okupila brojne navijače
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Navijačka zona Hrvatskog nogometnog saveza postala je nezaobilazno mjesto susreta hrvatskih navijača s ruskim, ali i drugim ljubiteljima nogometa iz zemalja sudionica Svjetskog prvenstva. 

Prema preliminarnim informacijama Navijačku zonu HNS-a posjetilo je zasad gotovo 100.000 posjetitelja, koji su uz izravno praćenje utakmica imali prilike uživati i u sportskim sadržajima. Naime, HNS je za sve posjetitelje unutar Navijačke zone organizirao mogućnost besplatnog sudjelovanja u turnirima u malom nogometu te stolnom i cyber nogometu - uz nagrade HNS-a za sve pobjednike turnira (navijačke šalove, lopte i druge poklone) .

Procjenjuje se da je posljednju četvrtfinalnu utakmicu između Hrvatske i Rusije u Navijačkoj zoni HNS-a pratilo gotovo 6.000 hrvatskih i ruskih navijača, a o atmosferi, interesu i broju prisutnih najbolje govore fotografije s utakmice.

Za sve zainteresirane navijače hrvatske nogometne reprezentacije HNS je osigurao mogućnost praćenja utakmice Hrvatska – Engleska u Navijačkoj zoni, na ekranu veličine 30 m2.

S obzirom na veliki interes, predlažemo svim hrvatskim navijačima koji bi željeli pratiti utakmicu Hrvatska – Engleska u Navijačkoj zoni HNS-a da istu posjete najmanje tri sata prije početka utakmice, budući da se zbog sigurnosnih razloga Navijačka zona zatvara nakon popunjavanja maksimalnim brojem posjetitelja.

Navijačka zona HNS-a nalazi se u samom centru Moskve ispred nove Tretjakovske galerije, na adresi Krimskij val 10. Prostire se na više od 7.000 m2 i sadržava scenu s ekranom veličine 6x5 metara te sportske sadržaje – teren za mali nogomet te stolni i cyber nogomet koji su u potpunosti besplatno na raspolaganju hrvatskim navijačima.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Engleska

12.10.2018.

Rujevica, Rijeka