Pismo zahvale predsjedniku Uefe

Šuker: "Dodatna energija i entuzijazam"

11.07.2018.

Šuker: "Dodatna energija i entuzijazam"
Foto: Drago Sopta/HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker odgovorio je predsjedniku Uefe Aleksandru Čeferinu na pismu pohvale i podrške.

Prvi čovjek Europske nogometne federacije, Aleksandar Čeferin, uputio je uoči polufinalnih susreta Svjetskog prvenstva pismo svim zemljama članicama Uefe, u kojima ističe zadovoljstvo postignutim uspjehom, kao nagradom za predan rad u nogometnim savezima diljem Starog kontinenta.

"Vaše lijepe, tople riječi o uspjehu europskih polufinalista Svjetskog prvenstva, među kojima je i Hrvatska, čine nas još ponosnijima i daju nam dodatnu energiju i entuzijazam uoči nadolazećih utakmica. Sretni smo što europska nogometna obitelj uživa u vrhunskim predstavama europskih reprezentacija", poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker u svom odgovoru.

"Ovi su uspjesi rezultat i dobrog rukovodstva te brige za nogomet svih zemalja članica Uefe, a posebno razvoja mladih igrača", dodao je Šuker, ističući Uefinu uključenost na načelima fair-playa, solidarnosti i izvrsnosti, na područjima treniranja, suđenja, izgradnje infrastrukture i drugih.

Uz pohvalu ruskim organizatorima Svjetskog prvenstva, Šuker je zaključio: "Hvala vam na podršci, i hvala što dijelite naš ponos ovih dana u Rusiji".

U prvom je polufinalu Francuska svladala Belgiju 1:0, a u drugom se večeras sastaju Hrvatska i Engleska.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri