Prijateljsko slavlje nad Tokamachijem

Hrvatska U-18 nastupila na turniru u Niigati

18.07.2018.

Hrvatska U-18 nastupila na turniru u Niigati
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska reprezentacija do 18 godina starosti nastupila je na tradicionalnom međunarodnom turniru u Japanu, uz uvjerljivu prijateljsku pobjedu nad selekcijom Tokamachija.

Pod vodstvom izbornika Roberta Jarnija, Hrvatska U-18 odigrala je tri utakmice na turniru u Niigati, a prvom se kolu sastala upravo sa selekcijom regije domaćina, Niigatom U-18.

Domaćini su bili bolji rezultatom 4:0, a pogotke su postigli dva puta Haruyama i jednom Enoki, uz autogol Jurišića. Hrvatska je igrala u sastavu Josipović, Hrvoj, Kuprešak, Čuić, Lisjak, Fruk, Zdunić, Jurišić, Putnik, Pejić i Bulat, a u nastavku su zaigrali još Sentić, Đaković, Jenjić, Cerovčec, Svržnjak i Krizmanić.

Dan poslije, mladi su Hrvati snage odmjerili i s Japanom U-18, koji je slavio rezultatom 3:0, uz pogotke Inamota, Yakatsukija i Kurihawe. Hrvatska je igrala u sastavu Sentić, Hrvoj, Kuprešak, Đaković, Fruk, Jurišić, Jenjić, Putnik, Bulat, Svržnjak i Krizmanić, dok su u nastavku ušli Zdunić, Čuić, Cerovčec i Luburić.

Naposljetku, Martinez i Ortiz osigurali su suparniku pobjedu 2:0 u srazu s Meksikom U-18, a Josipović, Hrvoj, Luburić, Đaković, Fruk, Jurišić, Jenjić, Putnik, Bulat, Svržnjak i Krizmanić, dok su u nastavku ušli Zdunić, Lisjak, Čuić, Cerovčec i Kuprešak.

Uoči početka turnira, Hrvatska U-18 odigrala je prijateljsku utakmicu sa selekcijom Tokamachija i pobijedila 6:0, zahvaljujući hat-tricku Fruka te pogocima Svržnjaka, Jenjića i Čuića.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri