Sjajan start hrvatskog napadača

Santini ponovno donio pobjedu Anderlechtu, Barišić asistent

13.08.2018.

Santini ponovno donio pobjedu Anderlechtu, Barišić asistent
Foto: Drago Sopta/HNS

Ivan Santini i treću je utakmicu zaredom bio ključni igrač svog kluba, a Borna Barišić na izvrstan je način obilježio debi za Glasgow Rangerse.

Nakon dva hat-tricka u prva dva kola belgijskog prvenstva, Ivan Santini ponovno je donio svom Anderlechtu ligašku pobjedu. Na gostovanju kod Charleroija, Anderlecht je slavio 2:1, a hrvatski je napadač potpisao drugi, pobjednički pogodak.

Krajem prvog dijela, Charleroi je poveo preko Rezaeija, ubrzo je izjednačio Dimata s bijele točke, a u 64. minuti upravo je Santini pogurao loptu preko gol-crte za sva tri boda. Santini je odigrao cijelu utakmicu, zaradio žuti karton, a Milić nije konkurirao za sastav zbog ozljede.

Anderlecht i Club Brugge - momčad koju vodi Ivan Leko, a čije boje brane Karlo Letica, Matej Mitrović i Ivan Tomečak - jedini su sa svih devet bodova na startu prvenstvene utrke.

U svom prvom ligaškom nastupu za Glasgow Rangerse, Borna Barišić upisao je asistenciju za drugi pogodak u domaćoj pobjedi nad St. Mirrenom.

Rangersi su poveli u 14. minuti preko Morelosa, a u 24. minuti hrvatski je lijevi branič ubacio za Goldsona, koji glavom postavlja konačnih 2:0. Barišić je potom zaradio žuti karton te igrao do 62. minute, a cijelu je utakmicu odigrao Nikola Katić. 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri