Treba gledati prema naprijed

Modrić: "Neće se ponoviti", Pivarić: "Sve pošlo naopako"

11.09.2018.

Modrić: "Neće se ponoviti", Pivarić: "Sve pošlo naopako"
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan Luka Modrić i lijevi branič Josip Pivarić prokomentirali su debi Hrvatske u Ligi nacija, koji je završen visokom pobjedom Španjolske.

Luka Modrić

"Poraz je jako težak, iako smo dobro započeli, stvarali pritisak. Poslije drugog primljenog gola potpuno smo se raspali, počeli igrati svatko za sebe, a protiv ovakve Španjolske to je 'ubojstvo'. Žalosno je reći, ali još smo dobro i prošli. Moramo izvući pouke, ne bude li pristup kao na SP-u, teško možemo protiv bilo koga, a kamoli protiv ove Španjolske. Početak je sezone, možda nismo svi spremni, ali bez obzira na to nedopustivo je ovako rasprodavati ugled koji smo teško stekli. Moramo gledati prema naprijed, ne treba kukati i kritizirati da sada ništa ne valja, to nema smisla. Vjerujem da se ovo neće više nikada ponoviti. Moramo se dobro pripremiti za Englesku"

Josip Pivarić

"Bilo je puno loših stvari na utakmici. Još smo i dobro ušli u nju, propustili smo realizirati tri ili četiri izgledne šanse, a onda je sve pošlo naopako. Španjolci su zabili sve svoje prilike, igrali od noge do noge, otvoreno nam izlazi na zadnju liniju i nismo im mogli parirati. Bio je to loš dan za hrvatsku reprezentaciju, a poslije utakmice bila je jedna velika tišina u svlačionici"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri