Najveći zahvat

HNS zaokružio projekt, dovršena i Kranjčevićeva

21.09.2018.

HNS zaokružio projekt, dovršena i Kranjčevićeva
Foto: Arhiva HNS

Primopredajom u zagrebačkoj Kranjčevićevoj ulici uspješno je okončan HNS-ov ovoljetni projekt obnove prvoligaških igrališta. 

Nakon Zaprešića, Pule, Koprivnice te zagrebačkog Maksimira, u petak je na upotrebu predan i obnovljeni teren u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu, na kojemu će svoje prvoligaške utakmice igrati Lokomotiva i Rudeš.

Hrvatski nogometni savez u suradnji s Uefom pokrenuo je krajem prošle prvenstvene sezone projekt obnove i uređenja travnjaka, pri čemu su postavljene hibridne podloge - kombinacija prirodne i umjetne trave.

Foto: Arhiva HNS

U Kranjčevićevoj su pritom postavljene i nove sjedalice te su obnovljene sanitarije, a primopredaji je prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

"Zahvaljujem Hrvatskom nogometnom savezu na takvom ulaganju u infrastrukturu nogometnih stadiona, kako bi naši novi Modrići, Mandžukići i Rakitići mogli trenirati i igrati nogomet - najvažniju sporednu stvar na svijetu", poručio je.

Hrvatski nogometni savez predstavljali su član IO-a Nenad Horvatić, tajnik Vladimir Iveta, i direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić koji je izjavio: 

"Hvala Gradu Zagrebu na odličnoj suradnji, kao i predsjedniku Šukeru i Izvršnom odboru HNS-a na potpori ovom najvećem projektu Saveza od samostalnosti. Tereni su prelijepi, uistinu nam je to trebalo i vrlo smo zadovoljni. Napravili smo veliki projekt i nadam se da ćemo i budućnosti nastaviti s ulaganjima u infrastrukturu".

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri