Okrugli stol i predavanja

Hrvatski izbornici i stručnjaci gostovali na ISPAS konferenciji

21.09.2018.

Hrvatski izbornici i stručnjaci gostovali na ISPAS konferenciji
Foto: Arhiva HNS

U sklopu Nogometnog dana ISPAS Konferencije, izbornici hrvatskih reprezentacija Zlatko Dalić i Nenad Gračan sudjelovali su na stručnom okruglom stolu, a članovi stožera Vatrenih govorili su o zdravlju sportaša.

Veliku pažnju sudionika privukao je okrugli stol u sklopu kojeg su izbornik Vatrenih Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske U-21 Nenad Gračan te slovenski izbornici Tomaž Kavčić (A reprezentacija) i Primož Gliha (reprezentacija U-21) podijelili svoja iskustva kao treneri i nekadašnji igrači vrhunskog nogometa. Svi sudionici istaknuli su važnost kontinuiranog rada s mladim igračima kao ključ dugoročnog uspjeha na reprezentativnoj sceni. 

Foto: Arhiva HNS

Glavni instruktor HNS-a Sreten Ćuk predstavio je selektivni proces Hrvatskog nogometnog saveza te dodatno naglasio važnu ulogu rada na razvoju mlađih dobnih kategorija u stvaranju uspješnih momčadi na seniorskoj razini. Član medicinskog tima Vatrenih dr. Zoran Bahtijarević govorio je o mjerama protiv korištenja nedopuštenih supstanci (dopinga) u nogometu te o pogreškama i zabludama koje dovode do slučajne konzumacije nedopuštenih supstanci, a kondicijski trener reprezentacije Luka Milanović govorio je o analizi kondicijske spremnosti u nogometu. ISPAS konferencija sadržavala je i analizu Svjetskog prvenstva te grassroots radionicu HNS-a. 

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri