Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Dan uoči dodjele nagrada The Best

Izbornik Dalić i
glavni instruktor Ćuk
na Fifinoj
konferenciji

23.09.2018.
Izbornik Dalić i glavni instruktor Ćuk na Fifinoj konferenciji
foto: Getty Images
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Svjetska nogometna federacija organizirala je u Londonu konferenciju na kojoj su se okupili izbornici i vodeći stručnjaci iz gotovo 200 nacionalnih saveza, uključujući Zlatka Dalića i Sretena Ćuka.

Zadatak Fifine nogometne konferencije u Londonu bila je analiza aktualnih trendova i taktike prikazane na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a istovremeno je prezentiran i pregled sudačkih pitanja, uključujući uvođenje VAR-tehnologije.

"Po prvi smo puta u istoj prostoriji okupili izbornike i tehničke direktore iz gotovo 200 zemalja. To je velika čast za Fifu, a ovaj događaj odražava našu filozofiju - postavljanje igrača, trenera i stručnjaka u srce Fifinih aktivnosti", poručio je predsjednik krovne organizacije, Gianni Infantino.

 

Hrvatsku su predstavljali izbornik Zlatko Dalić, koji je reprezentaciju u Rusiji vodio do svjetskog srebra, te glavni instruktor Hrvatskog nogometnog saveza, Sreten Ćuk.

U nastavku nogometnih događanja u Londonu, u ponedjeljak navečer bit će održana svečana dodjela Fifinih nagrada The Best, za koju u kategoriji najboljeg nogometaša svijeta konkurira kapetan Vatrenih Luka Modrić, dok se za titulu najboljeg trenera na svijetu natječe i srebrni izbornik Dalić.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Azerbajdžan

21.03.2019.