Godina za pamćenje

Modrić: "Ponosan sam i zahvalan, a Hrvatska je cijenjena"

24.09.2018.

Modrić: "Ponosan sam i zahvalan, a Hrvatska je cijenjena"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska od ponedjeljka, 24. rujna 2018. godine, ima najboljeg nogometaša svijeta - Luku Modrića, dobitnika Fifine nagrade The Best.

Luka Modrić proglašen je za najboljeg igrača sezone na Fifinoj svečanosti u Londonu te nije skrivao sreću i zadovoljstvo takvim raspletom, koji samo potvrđuje njegovu ulogu u povijesnim uspjesima hrvatske reprezentacije i Real Madrida.

"Bila je to godina za pamćenje, da sam je mogao sam planirati ne bih je ovako smislio. Najbolja mi je to godina u karijeri, i kolektivno i pojedinačno. Ponosan sam što sam osvojio ovako prestižnu nagradu i zahvalan svima koji su glasovali za mene. Čestitam i Salahu i Ronaldu, siguran sam da će opet imati priliku boriti se za ovaj trofej", rekao je.

"Uistinu je velika čast i prekrasan osjećaj držati ovaj trofej, te zahvaljujem svima koji su me podržavali, a za ovo su priznanje zaslužni svi moji suigrači iz kluba i hrvatske reprezentacije", dodao je.

Svjetsko srebro osvojeno u Rusiji dalo je Vatrenima novu ulogu na nogometnoj karti svijeta.

"Drago mi je da je Hrvatska prepoznata kao nogometna sila, sada još i više nego prije, i drago mi je što je naš izbornik Dalić također bio u najužem izboru. Hrvatska je cijenjena u svijetu, prepoznaju se naš rad i znanje, to nas sve čini ponosnima", zaključio je Luka Modrić - The Best.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri