Uz pobjedu Selekcije veterana

NK Naftaplin Stružec proslavio 50. obljetnicu djelovanja

10.10.2018.

NK Naftaplin Stružec proslavio 50. obljetnicu djelovanja
Foto: Arhiva HNS

Uz revijalnu utakmicu sa Selekcijom veterana HNS-a te svečanu sjednicu kluba, NK Naftaplin iz Strušca obilježio je 50. obljetnicu svog djelovanja.

Dobrodošlicu okupljenim bivšim i sadašnjim članovima te uzvanicima na početku je susreta izrazio predsjednik kluba Branislav Pavličević. Osvrt na najistaknutije detalje iz bogate povijesti NK Naftaplina predstavio je povjesničar i publicist Dragutin Pasarić, podsjetivši kako se 1968. godine ostvaruje projekt osnivanja mjesnog nogometnog kluba.

Od većih uspjeha u nedavnoj povijesti izdvojeno je osvajanje naslova 3. ŽNL 2001. i 2014. godine te igranje u četvrtfinalu (6. kolo) županijskog kupa 2015. godine.

Svečani trenutak bio je ujedno i prilika da se podjelom prigodnih zahvalnica izrazi zahvala pojedincima za podršku radu kluba. Na zlatnom jubileju, NK Naftaplinu je među ostalim uzvanicima čestitao i predsjednik Nogometnog saveza SMŽ i član IO HNS-a te predsjednik Komisije za veteranski nogomet Davor Ivić.

Sam događaj uveličao je nastup Selekcije veterana HNS-a, koji su u prijateljskoj utakmici svladali seniorsku momčad Naftaplina rezultatom 6:0. Za Selekciju veterana nastupili su Fišter, Radić, Bizjak, Kastel, Brnas, Jakirović, Klobučar, Marinić, Vidović, Mumlek, Dužić, Gavrić, Dmitrović, Margalić i Župetić, pod vodstvom izbornika Uroića, a strijelci su bili Vidović (2), Dužić, Jakirović, Brnas i Dmitrović.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri