Engleska uvijek među favoritima

Lovren: "Treba pokazati karakter"

10.10.2018.

Lovren: "Treba pokazati karakter"
Foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentativni branič Dejan Lovren razgovarao je s predstavnicima medija uoči otvorenog treninga Hrvatske na Rujevici, dva dana prije ogleda s Englezima.

Hrvatska - Engleska
Liga nacija, A-Liga, Skupina 4
12. listopada 2018., 20:45
Stadion Rujevica, Rijeka.

Loš početak u Španjolskoj

"Prva utakmica nije ispala kako smo očekivali i treba je što prije zaboraviti. Slijedi nam novo dokazivanje, nažalost pred praznim tribinama. Međutim, pokušat ćemo pokazati karakter te ponovno pobijediti Engleze"

Engleska među favoritima

"Engleska ima dodatni motiv, uzvratiti nam za Svjetsko prvenstvo, i bit će to prilično teška utakmica. Engleska je uvijek među favoritima, u svakom natjecanju, i sigurno će biti žustro. Dobro ih poznajem i neće biti nimalo lako"

Liga nacija

"Kvalifikacije za Europsko prvenstvo počinju tek u ožujku, i nisam ni ja baš zadovoljan Ligom nacija jer ne postoji veliki imperativ pobjede, ali profesionalci smo i odradit ćemo svoj posao. Osim toga, uvijek mi je drago vratiti se u reprezentaciju i biti dio ove momčadi"

Priznanja Luki Modriću

"Znao sam i prije da je Modrić najbolji na svijetu - dijelim svlačionicu s njime već deset godina - i nadam se da će ostati još dugo s nama, on nam je sigurno među glavnim igračima"

Proslava u Bjelovaru

"Imam osjećaj kao da smo s Trga bana Jelačića došli ravno u Bjelovar, kao da se onaj doček samo nastavio. Bilo je prekrasno vidjeti toliko ljudi, koji nam ni za 50 godina neće zaboraviti što smo postigli, i mi to cijenimo. Drago nam je da do daljnjega imamo takvu podršku"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri