Liga nacija po mjeri

Modrić: "Veliki suparnik, Vatreni vole takve utakmice"

11.10.2018.

Modrić: "Veliki suparnik, Vatreni vole takve utakmice"
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić najavio je nadolazeći ogled s Engleskom u Ligi nacija.

Hrvatska - Engleska
Liga nacija, A-Liga, Skupina 4
12. listopada 2018., 20:45
Stadion Rujevica, Rijeka.

Gordi Albion na praznoj Rujevici 

"Očekuje nas vrlo važna utakmica, pogotovo s obzirom da želimo isprati dojam i gorak okus iz Španjolske. Vidjet ćemo koliko je Engleska napredovala nakon Svjetskog prvenstva - većinu sastava čine im isti igrači, ali zbog ozljeda imaju i neke nove. Bit će teško, u nenogometnom ambijentu i moramo se prilagoditi tome, ali nadam se dobroj igri i pozitivnom rezultatu. Prazne tribine nikome nisu prednost, uvjeti su takvi kakvi jesu i moramo dati sve od sebe"

Englezi pristup Hrvatskoj u Moskvi 

"Nisam mislio da su nas engleski igrači podcijenili, već ljudi koji ih okružuju poput medija ili navijača, i činilo nam se da nas ne cijene. Bila nam je to dodatna motivacija, iako nam je polufinale Svjetskog prvenstva ionako bilo dovoljno veliki motiv samo po sebi"

Liga nacija

"Svatko ima svoje mišljenje. Kada igramo slabe utakmice, pitamo se zašto su slabe, a kada igramo jake, žalimo se da su prerano došle. Smatram da je Liga nacija dosta dobra, utakmice su u skladu s izbornikovim željama jer možemo vidjeti kako funkcioniramo protiv najboljih na svijetu. Naravno, nakon emotivnog pražnjenja na Svjetskom prvenstvu sve nam je prebrzo, možda smo u Elcheu ipak bili malo opušteni u glavama i pokazalo se da se tada događa ono što se dogodilo u Španjolskoj, ako nismo na 100 posto. Ima mnogo razloga zašto nismo bili na potrebnoj razini, ali sutra nam opet slijedi veliki suparnik, a mi volimo takve utakmice"

Harry Kane

"U posljednjih nekoliko sezona igra na visokoj razini, nosi Tottenham u borbi za naslov prvaka i jedan je od najboljih napadača današnjice. Ako tako nastavi, zašto ne bi bio i među najboljim igračima svijeta"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri