Motiva i želje ne nedostaje

Gračan: "Ne smijemo upasti u grčke zamke"

11.10.2018.

Gračan: "Ne smijemo upasti u grčke zamke"
Foto: Arhiva HNS

Izbornik mlade hrvatske reprezentacije Nenad Gračan razgovarao je predstavnicima medija dan prije presudnog ogleda u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Grčke kvalitete

"Nisu atraktivni, ali su disciplinirani i organizirani, brzo izlaze iz obrane u protunapad i moramo ih adekvatno pratiti, ne gubiti raspored kako ne bi individualno došli na našu zadnju liniju. Grčka je prva u skupini, ima kvalitetu, i bit će zahtjevno. Ne smijemo srljati i upasti u njihove zamke"

Hrvatska kvaliteta

"Siguran sam da će svatko dati sve od sebe za zacrtani cilj. Motiva i želje ne nedostaje, samo moramo biti koncentrirani i strpljivi, a tada naša kvaliteta mora doći do izražaja. Pred ovom generacijom svijetla je budućnost, i imamo veliku priliku doći na Europsko prvenstvo, a tada će igrači lakše i do seniorske reprezentacije. Hrvatska može biti mirna s obzirom na broj talentiranih igrača. Treba taj talent pretvoriti u natjecateljski kontinuitet, iako nam uvijek nedostaje igrača za pojedine pozicije, poput bekova i napadača. No, uvijek netko iskoči"

Podrška u Puli

"Drago nam je čuti da se traži ulaznica više, mislim da ovi dečki to zaslužuju svojim igrama, a podrška nam mnogo znači. Neka publika uživa gledajući buduće A-reprezentativce"

Zahvala Zlatku Daliću

"Hvala izborniku Daliću što nam je ostavio neke igrače, iako je i pred seniorskom reprezentacijom važna utakmica u Ligi nacija"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri