Realan ishod u Rijeci

Modrić: "Bod za vraćanje samopouzdanja"

13.10.2018.

Modrić: "Bod za vraćanje samopouzdanja"
Foto: Drago Sopta/HNS

Luka Modrić i Mateo Kovačić podijelili su svoje dojmove nakon neriješenih 0:0 s Engleskom u prvom domaćem nastupu u Ligi nacija.

Luka Modrić

"Ovaj je bod dobar za vraćanje samopouzdanja. Odigrali smo čvrstu utakmicu, bili kompaktni u svim segmentima igre te pokazali zajedništvo koje nas je krasilo na Svjetskom prvenstvu. Da je bilo gledatelja na tribinama, bili bismo još bolji. Možemo biti zadovoljni bodom i sada trebamo nastaviti dalje i dizati se u budućnosti. Engleska je dobra momčad, a šanse su stvarali iz prekida i naših pogrešaka. Bili smo na kraju ravnopravni i podjela bodova realan je ishod. Rebić sigurno može puno dati i u vrhu napada, kao što je činio na krilu, a drago mi je čuti da se i Kalinić želi vratiti u reprezentaciju. Njegova su želja i isprika preduvjet, a njegove su kvalitete neupitne, sigurno bi bio važan reprezentaciji ako se sve riješi na najbolji mogući način"

Mateo Kovačić

"Teška utakmica, kao što smo i očekivali. Obje su momčadi imale svoje šanse, tako da je rezultat naposljetku i pošten. Nije lako danas igrati neovisno o suparniku, svi trče, svi se bore. Svoje prigode nismo iskoristili i mislim da je podjela bodova dobra"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri