Hrvatska još u igri u Ligi nacija

Badelj: "Trebala nam je ova pobjeda", Jedvaj: "I vratar ako treba"

16.10.2018.

Badelj: "Trebala nam je ova pobjeda", Jedvaj: "I vratar ako treba"
Foto: Drago Sopta/HNS

Milan Badelj i Tin Jedvaj prokomentirali su novi nastup hrvatske reprezentacije u Rijeci, u kojemu su svladani gosti iz Jordana.

Tin Jedvaj

"Znali smo da će nam biti malo teže s obzirom da smo igrali prije tri dana i da nismo znali puno o Jordanu. Čestitke nama na pobjedi, Jordanu na dobroj igri, a najvažnije da smo mi pobijedili i vratili se na pravi put. Manje je važno tko je postizao pogotke, svi smo tu jedni za druge i nadam se da će tako i ostati. Ovo je bio dobar uvod za ono što nas čeka u studenome, trebamo se dobro pripremiti i izbjeći ozljede. Hvala izborniku na pohvalama, znamo da desni bek nije moja pozicija, ali trudim se pokriti kada nema Vrsaljka. Igrao bih i vratara ako treba, dajem sve od sebe" 

Milan Badelj

"Zadovoljan sam pobjedom, a što se igre tiče, svjesni smo da to nije naša razina. Ipak, trebala nam je ova pobjeda, prva nakon Svjetskog prvenstva. Sudac je pustio malo agresivniju igru i dobro je što se nitko nije ozlijedio. Pobjeda Engleske kod Španjolske u Ligi nacija ide nama na ruku, još smo u igri. Španjolska u Maksimiru bit će savršena pozivnica za sve koji vole nogomet i hrvatsku reprezentaciju"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri