U suradnji s HNS-om

Kamp nacionalnih manjina RH 18. listopada u Varaždinu

16.10.2018.

Kamp nacionalnih manjina RH 18. listopada u Varaždinu
Foto: Arhiva HNS

Svjetska organizacija Roma u borbi protiv diskriminacije, rasizma i siromaštva, u suradnji s HNS-om i ŽNS-om Varaždinske županije, 18. listopada 2018. godine održava 11. Nogometni kamp nacionalnih manjina RH, ovoga puta s područja Varaždinske županije.

Svjetska organizacija Roma u borbi protiv diskriminacije, rasizma i siromaštva udruga je koja se posebno suprotstavlja nasilju, huliganizmu i mržnji u sportu te usko surađuje s Hrvatskim nogometnim savezom i svim ljudima dobre volje koji promiču ove vrijednosti, osobito kroz nogomet.

Ovih se dana u Europi održavaju dani borbe protiv rasizma čiji su promotori i hrvatski reprezentativci, a Nogometni kamp nacionalnih manjina bit će održan u četvrtak, 18. listopada u Varaždinu na stadionu ŠC Sloboda (Ognjena Price 31) s početkom u 10:00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja kampa jest do 12:30 sati.

Očekuje se sudjelovanje oko stotine dječaka i djevojčica, uz stručno vodstvo desetak nogometnih trenera te prigodni kulturni i zabavni program.

Svjetska organizacija Roma i Hrvatski nogometni savez pozivaju sve zainteresirane da se pridruže ovoj akciji te se i na taj način aktivno uključe u obilježavanje Europskog dana borbe protiv rasizma.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri