Pobjede za Modrića i Kovača

Kramarićevi golovi za bod Hoffenheima

23.10.2018.

Kramarićevi golovi za bod Hoffenheima
Foto: UEFA

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić najzaslužniji je za bod Hoffenheima koji je kod kuće odigrao 3:3 s Lyonom u trećem kolu Uefine Lige prvaka.

Traore je doveo francusku momčad u vodstvo u 27. minuti, da bi šest minuta kasnije hrvatski napadač nakon lijepog primanja i udarca postigao svoj prvi pogodak u karijeri u Ligi prvaka. Kramarić tu nije stao, u 47. minuti na sličan je način postigao i drugi gol, no Lyon je pogocima Alvara i Depaya vratio prednost na svoju stranu. Ipak, u 90. minuti Joelinton zabija za 3:3 i tako domaćinima donosi važan bod.

Kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, odigrao je cijelu utakmicu u domaćoj pobjedi Reala nad Viktorijom Plzen (2:1), dok je Nikola Vlašić također odigrao svih 90 minuta u gostujućem porazu moskovskog CSKA kod Rome. Niko Kovač je s Bayernom upisao pobjedu kod AEK-a i tako s Ajaxom ostao na vrhu skupine E.

U najzanimljivijoj utakmici večeri, Juventus je bez ozlijeđenog Marija Mandžukića slavio na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda s 1:0, pogotkom Dybale.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri