Treće kolo Lige prvaka

Barcelona pobijedila Inter, Rakitić asistent

25.10.2018.

Barcelona pobijedila Inter, Rakitić asistent
Foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentativni dokapetan Ivan Rakitić ubilježio je asistenciju za drugi pogodak Barcelone u vrijednoj europskoj pobjedi nad Interom.

Barcelona je nakon pobjeda nad PSV-om i Tottenhamom na svom terenu ugostila Inter, a u početnim su postavama svojih momčadi bili Ivan Rakitić, Ivan Perišić i Marcelo Brozović, dok je Šime Vrsaljko ostao među pričuvama talijanskog predstavnika.

Domaćin je poveo nakon pola sata igre preko Rafinhe, a za konačnih 2:0 Rakitić je u 83. minuti odlično proigrao Albu, koji matira Handanoviča. Rakitić i Brozović odradili su cijeli susret, a Perišića je u 77. minuti zamijenio Keita.

Club Brugge je pod vodstvom Ivana Leke, a s Karlom Leticom na vratima, kod kuće remizirao s Monacom (1:1), pri čemu Matej Mitrović i Danijel Subašić nisu nastupili.

Nikola Kalinić nije ulazio u igru u gostujućem porazu Atletico Madrida kod Borussije u Dortmundu (4:0), kao ni Dejan Lovren u domaćoj pobjedi Liverpoola nad Crvenom zvezdom (4:0). Vedran Ćorluka zbog ozljede nije konkurirao za ogled Lokomotiva i Porta u Moskvi (1:3), a Marko Rog sudjelovao je u remiju PSG-a i Napolija (2:2) od 86. minute, ušavši umjesto Callejona.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri