Novi pogodak hrvatskog napadača

Kramarić započeo povratak Hoffenheima kod Lyona

07.11.2018.

Kramarić započeo povratak Hoffenheima kod Lyona
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić upisao se na listu strijelaca u dvoboju četvrtog kola Lige prvaka između Lyona i Hoffenheima.

Lyon i Hoffenheim podijelili su u srijedu bodove odigravši 2:2, čime je francuska momčad ostala na drugom mjestu Skupine F, iza Manchester Cityja, dok je njemačka momčad treća, ispred Šahtara.

Domaćin je poveo Fekira i Ndombelea u 19. i 28. minuti te s dva pogotka prednosti otišao na odmor, da bi u 65. minuti - nedugo nakon isključenja svog suigrača Kasima - Andrej Kramarić pretrčao polovicu terena i preciznim prizemnim udarcem izvan kaznenog prostora smanjio vodstvo Lyona. Bod je Hoffenheimu osigurao Kaderabek u sudačkoj nadoknadi vremena.

Kramarić je odigrao cijelu utakmicu, a Lyonu je postigao dva pogotka u okršaju trećeg kola, kada je završilo 3:3.

Nikola Vlašić odigrao je cijelu utakmicu u domaćem porazu svog CSKA od Rome (1:2), dok Kristijan Bistrović nije konkurirao za susret zbog ozljede. Bayern Nike Kovača pobijedio je na svom terenu AEK 2:0, pri čemu Marko Livaja nije imao pravo nastupa, a Filip Krovinović bio je na klupi Benfice u remiju s Ajaxom u Lisabonu (1:1).

Mario Mandžukić ušao je u igru u sudačkoj nadoknadi u porazu Juventusa od Manchester Uniteda u Torinu (1:2), a kapetan Vatrenih Luka Modrić ostao je na klupi za pričuve u visokoj pobjedi branitelja naslova Real Madrida kod Viktorije iz Plzena (5:0).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri