Ulaznice za susret Hrvatska - Španjolska

Zapad gore i Sjever u prodaji na blagajnama

12.11.2018.

Zapad gore i Sjever u prodaji na blagajnama
Foto: Drago Sopta/HNS

Nakon što su u prodaji ulaznica putem interneta iskorišteni puni kapaciteti  za tribine Istok i Zapad dolje, rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza odlučilo je aktivirati i tribinu Zapad gore za susret Uefine Lige nacija između Hrvatske i Španjolske.

Sjajan interes vlada za dvoboj svjetskih doprvaka i svjetskih prvaka iz 2010. godine, pa su već u prodaji putem interneta prodane sve ulaznice za tribine Zapad dolje i Istok.

U ponedjeljak od 12:00 sati počinje prodaja na blagajnama stadiona Maksimir, a u prodaji će biti ulaznice za sljedeće tribine:

Tribina Sjever dolje: 60 kuna (u 10:00 preostalo još 1691 ulaznica)
Tribina Sjever gore: 60 kuna (u 10:00 preostalo još 2991 ulanica)
Tribina Zapad gore: 100 kuna (kapacitet 3745 ulaznica)

Ovisno o (ne)uplatama osoba koje su ulaznice kupile putem interneta u zadanim rokovima, moguće je da se povremeno pojave mogućnosti kupnje ulaznica za tribine Istok i Zapad dolje.

Jedna osoba može kupiti najviše šest ulaznica. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Blagajne na stadionu Maksimir radit će svakim danom od 12:00 do 18:00 sati, do prodaje punog kapaciteta stadiona raspoloživog za ovu utakmicu.

Utakmica protiv Španjolske na rasporedu je 15. studenog 2018. godine na zagrebačkom Maksimiru s početkom u 20:45 sati.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri