Turnir u Lisabonu

Novo Vrijeme Apfel spremno za europsku elitu

12.11.2018.

Novo Vrijeme Apfel spremno za europsku elitu
Foto: Matko Begović

U Makarskoj je u ponedjeljak održana konferencija za medije MNK Novo Vrijeme Apfel uoči odlaska na turnir Elitnog kola Lige prvaka, koji se ovog tjedna igra u Lisabonu.

Hrvatski malonogometni prvak Novo Vrijeme Apfel ovog tjedna nastupa na turniru Elitnog kola u Lisabonu, uz bok domaćinu i prošlogodišnjem finalistu Sportingu, zatim Benfici koja je također iz portugalske prijestolnice te ruskom Sibirjaku. Na Final Four prolazi samo pobjednik skupine.

Makarani su pred svojim navijačima osvojili kvalifikacijsku skupinu Glavnog kola, a Igor Osredkar poručuje:

"Ne idemo u Lisabon na izlet, ali moramo biti realni jer Sporting i Benfica su prave momčadi, među četiri ponajbolje u Europi. Svi pričaju o tome da će njihova međusobna utakmica odlučivati o prvoj poziciji, ali mi se s time ne slažemo. Od početka idemo ofenzivno protiv svih. Ostavit ćemo srce na terenu pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti".

"Puni smo samopouzdanja, svi smo zdravi osim Bajrušovića koji zadnjih mjesec dana vuče ozljedu. Benfica je također u svom prvenstvu bez poraza, kao i mi, Sporting je lanjski finalist Lige prvaka... idemo dati sve od sebe", dodao je kapetan Mate Vuković.

Predsjednik Mijo Pašalić naposljetku je sažeo:

"Uvijek kažem da imamo dobru, karakternu momčad. Naglašavam taj karakter jer je jako važan u kolektivu. Momci igraju jedan za drugoga i dugo su godina zajedno. U stanju smo nešto lijepo napraviti. U Makarskoj je postojao imperativ jer smo bili domaćini, u Lisabonu ga nema, ali znam da smo dobri!"

Elitno kolo Lige prvaka, skupina C:

Četvrtak, 15. studenoga
15.00: Benfica – Novo Vrijeme
21.30: Sporting CP – Sibirjak

Petak, 16. studenoga
15.00: Sibirjak – Benfica
21.30: Sporting CP – Novo Vrijeme

Nedjelja, 18. studenoga
17.00: Novo Vrijeme – Sibirjak
20.00: Benfica – Sporting CP

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri