Borbeni Vatreni svladali Španjolsku

Modrić: "Pravo hrvatsko lice, i sreća na našoj strani"

16.11.2018.

Modrić: "Pravo hrvatsko lice, i sreća na našoj strani"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski kapetan Luka Modrić komentirao je zbivanja na Maksimiru, gdje su svjetski doprvaci upisali prvu pobjedu u Ligi nacija - 3:2 protiv Španjolske.

Pravo hrvatsko lice

"Treba reći da je Španjolska, inače fenomenalna momčad, također odigrala dobru utakmicu. Na kraju je sreća bila na našoj strani, zbog naše borbenosti i karaktera. Pokazali smo ono lice Hrvatske koje smo pokazivali na Svjetskom prvenstvu i zato moramo biti ponosni"

Dva velika motiva

"Naravno da smo bili motivirani, pogotovo zbog teškog poraza u Elcheu, ali pun stadion bio nam je drugi važan motiv. Takva sjajna atmosfera nas podiže, pogotovo u kritičnim fazama utakmice. Stvarno su navijači bili naš 12. igrač. Hvala im, nadali smo se takvoj podršci i vjerujem da će takva podrška sada postati tradicija"

Nova energija

"Igrači koji su ušli s klupe donijeli su novu energiju, dodatnu dimenziju, i to nam treba. Pokazali su da su s pravom u reprezentaciji te će sigurno u narednim utakmicama nastaviti rasti"

 

Engleska u nedjelju

"Moramo se dobro odmoriti, brzo dolazi utakmica s Engleskom. Bit će opet jako teško protiv odličnog suparnika, ali vjerujem da ćemo skupiti snagu, te kroz pravu igru doći do rezultata koji nas vodi u sljedeću fazu natjecanja"

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri