Bez Rakitića u Londonu

Dalić: "Kako god završilo, moramo biti ponosni"

16.11.2018.

Dalić: "Kako god završilo, moramo biti ponosni"
Foto: Drago Sopta/HNS

Vatreni u petak lete prema Londonu, gdje će odlučivati o pobjedniku svoje skupine Lige nacija, a izbornik Zlatko Dalić sažeo je dojmove iz utakmice sa Španjolskom.

Najslađi završetak

"Bila je to lijepa utakmica u lijepom ambijentu, i ono najslađe - pogodak u zadnjoj minuti. Taj nam rezultat daje nadu da možemo biti prvi u skupini, a nadam se da smo time osigurali i status nositelja u ždrijebu za Europsko prvenstvo"

Bez Rakitića na Wembleyju

"Rakitić će se vratiti u Barcelonu jer ne želimo ništa riskirati. Želimo zdrave i spremne, a imamo Vlašića, Kovačića, Badelja Brekala - imamo rješenja, pronaći ćemo pravo i idemo na Wembley uživati u nogometu. Drugih problema nema, veseli smo i orni. Igrali smo ove prekrasne godine protiv sjajnih suparnika, svjetskih i europskih prvaka. Što ima ljepše od toga? I kako god završilo, moramo biti ponosni"

Smjena generacija

"Moramo polako pripremati mjesto za mlade, ali ne smijemo zaboraviti senatore. Mlade treba uklopiti, no sigurno je da imamo perspektivu"

Suparnička kvaliteta

"Englezi su sjajni, mladi, i već su nam radili probleme i u Moskvi i u Rijeci, ali nećemo se mi predati. Poštujemo i sami sebe, što dokazujemo na terenu. Na pravom smo putu, a najvažniji ionako ostaje početak kvalifikacija u ožujku"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri