Hrvatska ima šansu

Perišić: "Nitko nije favorit kod Engleske, ali..."

17.11.2018.

Perišić: "Nitko nije favorit kod Engleske, ali..."
Foto: Drago Sopta/HNS

Ofenzivac Vatrenih Ivan Perišić najavio je presudni dvoboj u Ligi nacija, borbu Engleske i Hrvatske za prvo mjesto u skupini.

Motivirano na Engleze

"Atmosfera je nakon još jedne velike pobjede stvarno odlična. Nismo dobro startali u Ligi nacija, ali dižemo se, ovisimo sami o sebi te idemo na pobjedu. Motiva uvijek ima kada igramo za svoju zemlju. Možda nam je Liga nacija došla prebrzo nakon Svjetskog prvenstva, iako smo i u Španjolskoj dobro igrali prvih 20 minuta. U preostalim smo utakmicama izgledali kompaktno, kao momčad"

Značaj Lige nacija

"Liga nacija novo je natjecanje, drugačije je i treba vremena da se naviknemo. Prvi nam cilj ostaju kvalifikacije za Europsko prvenstvo te je bilo važno ostati među nositeljima. Protiv Engleske idemo dati sve od sebe i nadam se da ćemo biti na razini kao protiv Španjolske"

Uloga favorita 

"Nitko nije favorit kod Engleske na Wembleyju, a oni imaju mladu i poletnu momčad. Oni su favoriti, ali budemo li igrali na najvišoj razini, mislim da imamo šanse"

Sasvim nova utakmica

"Analizirali smo snimke utakmica s Engleskom i znamo koje greške treba ispraviti, no očekuje nas jedna sasvim nova utakmica. Bit će otvoreno, pogotovo pri kraju ukoliko bude neriješeno. Obje će momčadi tražiti sva tri boda" 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri