U organizaciji HNS-a i Nikea

Trenutak kada upoznaš najboljeg igrača svijeta

07.12.2018.

Trenutak kada upoznaš najboljeg igrača svijeta
Foto: Arhiva HNS

Hrvatski nogometni savez i Nike poveli su mladog nogometaša Ivicu Vidovića u Madrid kako bi upoznao kapetana reprezentacije i najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, Luku Modrića.

 

Šesnaestogodišnji Ivica Vidović veznjak je u Dinamovoj kadetskoj momčadi te je do sada upisao pet nastupa za hrvatske U-14 i U-16 reprezentacije. Hrvatski nogometni savez i Nike za njega su organizirali put u Madrid kako bi upoznao kapetana reprezentacije Luku Modrića koji je tako poslao poruku o važnosti davanja podrške mladim talentima, kako bi hrvatskom nogometu osigurali svijetlu budućnost i nakon briljantnih trenutaka koje smo doživjeli u 2018. godini.

"Uvijek mi je drago upoznati mlade nogometaše i nadam se da će im svi ovogodišnji uspjesi u hrvatskom nogometu poslužiti kao inspiracija da nastave ovaj niz. Iako smo kao narod možda brojčano mali, mislim da imamo više nego dovoljno mladih talenata da i u budućnost zadržimo svoje mjesto među nogometnim velikanima," poručio je Luka Modrić.

Osim upoznavanja, Luka i Nike za Ivicu su pripremili i dres reprezentacije te posebno izdanje Mercurial kopački koje je Nike proizveo kako bi obilježili Modrićevu sjajnu godinu. Iznimno uspješnu 2018. godinu Luka je zaključio još jednim u nizu velikih priznanja kada mu je na nedavnoj svečanoj dodjeli nagrada France Footballa u Parizu u ruke zasluženo stigla prestižna Zlatna lopta.

"Kao i ostatak Hrvatske pratio sam nevjerojatnu igru Luke Modrića i cijele reprezentacije ovoga ljeta te nikada neću zaboraviti slike dočeka u Zagrebu. Upoznati Luku u Madridu samo nekoliko dana nakon što je osvojio Zlatnu loptu bila mi je velika čast - on je najbolji primjer mladim nogometašima da kroz rad i trud možemo postati najbolji na svijetu", izjavio je Ivica po povratku iz Španjolske.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri