Odlična forma u Rusiji

Vlašić postigao novi pogodak, treći put zaredom igrač mjeseca

08.12.2018.

Vlašić postigao novi pogodak, treći put zaredom igrač mjeseca
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić upisao se u listu strijelaca i u ligaškom ogledu s Jenisejem, nedugo nakon što je ponovno izabran za najboljeg igrača proteklog mjeseca.

CSKA je u sklopu 17. kola ruskog prvenstva ugostio Jenisej i pobijedio 2:1, a jednu od ključnih uloga opet je odigrao vezni igrač Vatrenih, Nikola Vlašić.

Šenikov je doveo Moskovljane u vodstvo nakon samo četiri minute igre, a već u 15. minuti Vlašić je silovitim udarcem pod prečku udvostručio tu prednost. Jenisej je u nastavku utakmice uspio tek smanjiti rezultat, preko Komolova u 54. minuti, iako je kasnije imao i prigodu s bijele točke.

Vlašić i Kristijan Bistrović odigrali su cijelu utakmicu za CSKA, koji drži treće mjesto na tablici, iza Zenita i Krasnodara.

Navijači CSKA po treći su put zaredom izabrali Nikolu Vlašića za najboljeg igrača mjeseca - nakon rujna i listopada, isto mu je priznanje pripalo i za studeni. Pobijedio je s 24 posto glasova, ispred vratara Igora Akinfejeva te Jake Bijola. Vlašić je u studenome odigrao pet utakmica te postigao pogodak u Ligi prvaka protiv Viktorije.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri