Redovna izborna Skupština

Novi mandat Stjepanu Merkašu na čelu NSKZŽ

11.12.2018.

Novi mandat Stjepanu Merkašu na čelu NSKZŽ
Foto: Arhiva HNS

Stjepan Merkaš jednoglasno je izabran za novog-starog predsjednika Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije, a Zorislav Srebrić postao je počasni član.

Redovna izborna Skupština Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije održana je u Sv. Križu Začretje, a dosadašnji predsjednik Stjepan Merkaš jednoglasno je dobio novi mandat na čelu organizacije.

Istovremeno je usvojen Program rada za sljedeće mandatno razdoblje, Plan i program rada županijskog saveza te financijski plan za 2019. godinu, a jednoglasnu je podršku dobio i dosadašnji zamjenik predsjednika Stjepan Fotivec. Ujedno je potvrđen sastav Izvršnog i Nadzornog odbora.

Foto: Arhiva HNS

Skupštini je prisustvovala i delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, koju su činili izvršni direktor Damir Vrbanović, direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić, predsjednici županijskih saveza Mato Kljaić, Nenad Črnko Dario Mrzljak, Miroslav Uljan iz Središta Rijeka, izbornik Hrvatske U-21 Nenad Gračan, povjerenik HT Prve lige Josip Brezni, član Komisije za mali nogomet Boris Durlen, kao i viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić.

Upravo je Srebrić dobio posebno priznanje: zbog dugogodišnje suradnje proglašen je počasnim članom Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije. Uz čestitke dužnosnicima županijskog saveza, poručio je: "Hvala na vrijednom priznanju. Nogomet se rađa i stvara u bazi, u klubovima, u svakodnevnim naporima ljudi koji vode županijske saveze i klubove".

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri