"Rusija naših snova"

Video: Predstavljena knjiga izbornika Dalića

12.12.2018.

Video: Predstavljena knjiga izbornika Dalića
Foto: Drago Sopta/HNS

U Zagrebu je predstavljena knjiga hrvatskog izbornika Zlatka Dalića pod nazivom Rusija naših snova, koja donosi njegova razmišljanja o osvajanju svjetskog srebra.

U popunjenoj dvorani zagrebačkog kina Europa, izbornik srebrnih Vatrenih Zlatko Dalić u suradnji sa Sportskim novostima predstavio je svoju knjigu Rusija naših snova - Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu.

Predstavljanju je prisustvovala i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, kao i visoka delegacija Hrvatskog nogometnog saveza predvođena predsjednikom Davorom Šukerom, koju su činili i dopredsjednici Ante Kulušić, Damir Mišković i Robert Markulin te viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, uz mnogobrojne djelatnike HNS-a, članove Dalićevog stručnog stožera i ostale članove nogometne obitelji.

"Ponosan sam na ovu knjigu jer je ona zapis svega što se događalo od trenutka kada sam postao izbornik do dočeka u Zagrebu. To je san koji je postao stvarnost, a zahvalio bih igračima bez kojih ovog srebra ne bi bilo. Knjigu posvećujem svih navijačima diljem svijeta, a neka bude motiv i putokaz nadolazećim generacijama", poručio je autor i izbornik.

Predstavljanje je probudilo mnoge lijepe uspomene sa Svjetskog prvenstva, na kojemu su Vatreni oduševili svojim pristupom i zajedništvom - ne samo svoju naciju, već i globalnu nogometnu javnost.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri