Posljednje kolo Lige prvaka

Kramarić zabio Cityju, Vlašić asistent kod Reala

12.12.2018.

Kramarić zabio Cityju, Vlašić asistent kod Reala
Foto: Drago Sopta/HNS

Hoffenheim je natjecanje po skupinama Lige prvaka završio porazom u Engleskoj, dok je moskovski CSKA slavio na gostovanju u Madridu.

U sklopu Skupine F, Manchester City dočekao je Hoffenheim i pobijedio 2:1, a jedini je pogodak za goste iz Njemačke postigao napadač Vatrenih Andrej Kramarić.

Precizan je bio u 16. minuti s bijele točke te donio vodstvo Hoffenheimu, a engleski je predstavnik potom preokrenuo rezultat uz dva pogotka Sanea, krajem prvog i sredinom drugog dijela.

Kramarić je odigrao cijelu utakmicu, a Hoffenheim je završio na posljednjem mjestu na tablici, s tri osvojena boda. Manchester City odlazi u drugi krug kao prvoplasirana momčad, Lyon kao drugoplasirana, a Šahtar iz Donecka europsko će proljeće provesti u Europskoj ligi.

U Skupini G, CSKA je gostovao kod aktualnog prvaka Real Madrida te odnio kući sva tri boda, zahvaljujući pobjedi 3:0. Strijelci su bili Čalov i Šenikov u prvom te Sigurdsson u drugom poluvremenu, a asistent za treći pogodak bio je reprezentativni veznjak Nikola Vlašić.

Vlašić i Kristijan Bistrović odradili su svih 90 minuta za Moskovljane, a kapetan Vatrenih Luka Modrić ostao je na domaćoj klupi za pričuve. Unatoč porazu, Real Madrid osvojio je prvo mjesto u skupini, Roma je druga, Viktoria Plzen treća, a CSKA četvrti.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri