Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Sastanak u prostorijama HNS-a

Predsjednik Šuker
ugostio iransku
delegaciju i Zlatka
Matešu

15.12.2018.
Predsjednik Šuker ugostio iransku delegaciju i Zlatka Matešu
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U Zagrebu je održan sastanak predsjednika HNS-a Davora Šukera s predstavnicima Iranskog olimpijskog odbora te predsjednikom HOO-a Zlatkom Matešom.

Delegacija Iranskog olimpijskog odbora posjetila je prostorije Hrvatskog nogometnog saveza, a primio ju je predsjednik Davor Šuker, koji je s uglednim gostima razgovarao o brojnim sportskim temama.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, iranski veleposlanik u Republici Hrvatskoj Mohammad Reza Sadegh te voditeljica odjela Hrvatskog olimpijskog odbora za međunarodnu suradnju Ljiljana Ujlaki Šubić.

Iranski olimpijski odbor predstavljali su predsjednik Seyed Reza Salehi Amiri, pomoćnik predsjednika Towhid Noubakht Haghighi te predsjednik tamošnjeg saveza vodenih sportova Mohsen Rezvani

Šuker je s gostima izmijenio i prigodne darove, a vrijedi podsjetiti i da su Vatreni u dva navrata igrali prijateljske utakmice s Iranom: u prvom ogledu - u lipnju 1998. godine u Rijeci - strijelac za konačnih 2:0 bio je upravo Davor Šuker.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Azerbajdžan

21.03.2019.