Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Ugovor na četiri godine

HTZ novi partner
Hrvatskog nogometnog
saveza

19.12.2018.
HTZ novi partner Hrvatskog nogometnog saveza
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza danas je potpisan ugovor između HNS-a i Hrvatske turističke zajednice.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker i direktor HTZ-a Kristijan Staničić potpisali su ugovor o suradnji dviju organizacija kojim HTZ postaje službeni partner Saveza u iduće četiri godine.

HNS i HTZ već su imali prilike surađivati - hrvatski reprezentativci su, primjerice, bili ključni akteri nagrađivanog i vrlo uspješnog promotivnog spota Hrvatske turističke zajednice "Ambasadori hrvatskog turizma".

"Ne postoji bolji ambasador naše zemlje od hrvatske nogometne reprezentacije, dokazali smo to i na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu kada smo doveli Hrvatsku na male ekrane u svaki kutak svijeta. Milijarde ljudi vidjeli su talent, ponos i strast s kojima naši igrači nastupaju za najljepši dres na svijetu i tako na najbolji način predstavljaju najljepšu zemlju na svijetu. Stoga smatram da je ovo prirodna suradnja te zahvaljujem HTZ-u na ukazanom povjerenju. Ne sumnjam da ćemo zajednički i dalje snažno raditi na promociji Hrvatske", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

 

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Azerbajdžan

21.03.2019.