U sklopu novigradskog kampa

Sastanak glavnog instruktora Krpana s instruktorima

10.01.2019.

Sastanak glavnog instruktora Krpana s instruktorima
Foto: Dražen Patarčić/HNS

U Novigradu je u sklopu zimskog kampa Hrvatskog nogometnog saveza održan radni sastanak glavnog instruktora Petra Krpana s instruktorima županijskih saveza i Nogometnih središta HNS-a.

Na sastanku u Novigradu ravnatelj Nogometne akademije HNS-a Vatroslav Mihačić održao je predavanje pod naslovom "Obveze instruktora u odnosu na edukacijski proces", a prof. Zdravko Marić na temu "Pravci razvoja stručno-selektivnih aktivnosti".

Uz instruktore, sastanku su prisustvovali i izbornik mlade reprezentacije Nenad Gračan, član Savjeta Slavko Prišćan, koordinator natjecanja Neven Šprajcer te viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić.

Foto: Dražen Patarčić/HNS

Na sastanku je glavni instruktor Krpan predstavio kalendar Hrvatskog nogometnog saveza za 2019. godinu te naglasio:

"Drago mi je što sam odmah po preuzimanju funkcije imao priliku uživo na jednom mjestu okupiti instruktore nogometnih središta i županijskih saveza kako bismo razgovarali o tekućoj problematici, a posebno o onome što nas čeka u ovoj godini. Upoznali smo instruktore s njihovim obvezama vezanima za selektivne aktivnosti za 2005. i 2006. godište, kao i njihovim ostalim obvezama u radu županijskih saveza, te smo prošli kroz kalendar natjecanja. Zimski kamp je bio idealna prigoda za ovakav sastanak koji je bio vrlo konstruktivan i svrsishodan".

zorislav srebrić
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Krpan je pritom izrazio zadovoljstvo do sada odrađenim aktivnostima na zimskom kampu:

"Moram naglasiti da imamo idealne uvjete za rad, od odličnog smještaja do fenomenalnih terena, na čemu zahvaljujemo rukovodstvu Saveza na čelu s predsjednikom Šukerom. Vrijeme nas je poslužilo, a dečki jako dobro rade. I ono što nas sve veseli, za sada prolazi bez ozljeda, nadamo se da će tako i ostati kako bi se svi vratili u klubove zdravi i spremni za proljetni dio sezone."

Foto: Dražen Patarčić/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri