Trostruki hrvatski strijelac

Jelovčić: "Možemo biti ponosni na sebe"

04.02.2014.

Jelovčić: "Možemo biti ponosni na sebe"
Foto: UEFA / Sportsfile

Sjajne partije na Europskom prvenstvu u futsalu hrvatski je reprezentativac Franco Jelovčić zaokružio u četvrtfinalnom dvoboju protiv Italije, gdje je opet bio strijelac.

Nakon dva remija u skupini, sa Španjolskom i Češkom, hrvatska se izabrana vrsta vraća kući poslije poraza 2:1 od Italije, u borbi za polufinale Europskog prvenstva.

"Tužni smo, nije lako izgubiti ovakvu utakmicu, pogotovo zbog vratnice na kraju", konstatirao je  reprezentativac Franco Jelovčić, jedini hrvatski strijelac u četvrtfinalu.

Međutim, s obzirom na snagu protivnika, Hrvatskoj se nema što zamjeriti.

"Možemo biti ponosni na sebe zbog ostvarenih rezultata, odigrali smo neizvjesne utakmice protiv najboljih momčadi na svijetu, 3:3 protiv Španjolske i 1:2 protiv Italije. Mislim da se dižemo iz dana u dan i da ćemo jednog dana biti na njihovoj razini", slaže se Jelovčić.

Jelovčić je protivničku mrežu pogodio na sve tri hrvatske utakmice u Belgiji. Za njegov odličan nastup na velikoj pozornici zaslužna je cijela momčad, kaže.

"Zadovoljan sam, moja igra je plod rada cijele reprezentacije i zahvaljujem suigračima i izborniku. Netko mora biti najbolji, ovoga puta sam ja, a i tata i mama su ponosni", zaključio je Franco Jelovčić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri