Zbog ozljede i transfera

Iličević i Benko otpali za utakmicu sa Švicarskom

28.02.2014.

Iličević i Benko otpali za utakmicu sa Švicarskom
Foto: Drago Sopta/HNS

Ivo Iličević (ozljeda) i Leon Benko (klupske obveze) neće biti na dispoziciji izborniku Niki Kovaču za prijateljski ogled sa Švicarskom.

Zbog istegnuća mišića desne natkoljenice, Ivo Iličević neće konkurirati za susret sa Švicarskom. Medicinska služba hrvatske reprezentacije dobila je svu dokumentaciju liječnika HSV-a o prirodi Iličevićeve ozljede i u dogovoru s izbornikom Kovačem, Iličević će nastaviti s tretmanima u klubu.

Izbornik Kovač istodobno je oslobodio Leona Benka ove reprezentativne obveze zbog promjene kluba. Benko je prešao u kineski Dalian, a dogovor izbornika i igrača je kako će biti pošteđen ove akcije uzimajući u obzir sve okolnosti i potreban period za aklimatizaciju u novom klubu.

Na popisu kandidata ostalo je tako 25 imena, a u Švicarsku će putovati 18 igrača. Ogled Hrvatske i Švicarske je na rasporedu 5. ožujka u 20:30 na AFG Areni u St. Gallenu.

Popis reprezentativaca za utakmicu sa Švicarskom:

Vratari: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Igor Bubnjić (Udinese), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Dejan Lovren (Southampton), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Šime Vrsaljko (Genoa), Ivan Strinić (Dnipro), Hrvoje Milić (Rostov)

Vezni igrači: Ivan Rakitić (Sevilla), Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Perišić (Wolfsburg), Mateo Kovačić (Inter), Milan Badelj (HSV), Niko Kranjčar (QPR), Mate Maleš (Rijeka), Ognjen Vukojević (Dynamo Kijev)

Napadači: Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Eduardo Alves da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Hull City), Ante Rebić (Fiorentina).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri