Na SP u Di Caprio odijelima

Varteks novi partner HNS-a

10.03.2014.

Varteks novi partner HNS-a
Foto: Drago Sopta/HNS

Ugovorom koji su danas potpisali predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i predsjednik Uprave Varteksa d.d. Zoran Košćec započeo je novi ciklus poslovne suradnje HNS-a i najveće tekstilne i modne kompanije, kojim Varteksova modna marka Di Caprio postaje brend hrvatske nogometne reprezentacije. Tako će na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu naši reprezentativci nositi Varteksova Di Caprio odijela.

"Varteksu je ovim ugovorom povjerena briga za cjeloviti 'outfit' hrvatske nogometne reprezentacije i njenog stručnog stožera", naglasio je Zoran Košćec na svečanom potpisivanju ugovora u Upravi društva, podsjetivši kako su hrvatski reprezentativci Varteksova odijela nosili i na Europskom prvenstvu u Engleskoj 1996. godine, kada su pod vodstvom Miroslava Ćire Blaževića po prvi puta nastupili na jednom velikom natjecanju.

"Već je i plasman na Svjetsko prvenstvo veliki uspjeh i rezultat na kojem valja čestitati našoj nogometnoj vrsti. Iskreno želimo da Kockasti i u Brazilu ostvare novi veliki rezultat, da nas razvesele svojim odličnim nastupima i visokim plasmanom. Naši nogometni reprezentativci sigurno imaju kvalitetu i potencijal da i na ovom Svjetskom prvenstvu postignu novi veliki rezultat", poručio je predsjednik Uprave Varteksa.

Za hrvatske nogometne reprezentativce Varteksov dizajnerski tim posebno je osmislio odijela slim kroja, koja će im biti sašivena po mjeri i personalizirana do najsitnijeg detalja kroz cjeloviti 'outfit'.

Foto: Drago Sopta/HNS

"Hrvatski nogometni savez ostvaruje vrhunske uspjehe na sportskim terenima i drago mi je što ćemo se u suradnji s Varteksom pobrinuti da naši nogometaši, izbornici i djelatnici i izvan travnjaka izgledaju kako i priliči svjetskim rezultatima koje postižemo. Posebno sam sretan što smo vrhunsko rješenje mogli pronaći unutar Hrvatske, a nadam se da će suradnja s HNS-om biti jednako korisna i Varteksu, koji ima kvalitetu i potencijal postizati svjetske uspjehe, kao što to čine naše reprezentacije", rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri