Za djevojčice i dječake

Festival nogometa u Rijeci

28.03.2014.

Festival nogometa u Rijeci
Foto: Arhiva HNS

Na riječkom Korzu održan je dvodnevni festival nogometa u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i Županijskog nogometnog saveza Primorsko-goranskog.

Naglasak nogometnog festivala bila je promocija ženskog nogometa, a na festivalu su sudjelovala djeca iz svih osnovnih škola i vrtića s područja grada Rijeke.

Na montažnim igralištima na glavnom riječkom trgu s dječacima i djevojčicama radili su probrani stručnjaci, a voditelj festivala bio je Hrvoje Matijević, ujedno voditelj centra ženskog nogometa u Rijeci.

Uz njega, na Festivalu su sudjelovale Marija Margareta Damjanović, koordinatorica centara ženskog nogometa u Hrvatskoj, i Brankica Lukanić, potpredsjednica Komisije ženskog nogometa. Uz izbornika U-19 reprezentacije, Roberta Krznarića, među trenerima su bili Leo Mišković, Tea Švob, Luka Perić, Adam Djeke, Ivan Miovović i Duško Novković.

U nogometni festival bile su uključene osnovne škole Nikola Tesla, Brajda i Centar, vrtići Kvarner Central Maestral i Grobnički Tić te ŽNK Rijeka Jack pot.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri