Stari/novi predsjednik HNS-a

Šuker: "Nadam se da ću opravdati očekivanja"

14.04.2014.

Šuker: "Nadam se da ću opravdati očekivanja"
Foto: Drago Sopta/HNS

Poslije izborne skupštine Hrvatskog nogometnog saveza, na kojoj je Davor Šuker dobio mandat do 2018. godine, održana je konferencija za medije.

U ponedjeljak, 14. travnja, održana je izborna skupština Hrvatskog nogometnog saveza. Davor Šuker, aktualni predsjednik, dobio je novi, četverogodišnji mandat, a izabrani su i članovi Izvršnog odbora.

"Zahvalio bih se skupštinarima na potpori, nadam se da ću opravdati očekivanja u naredne četiri godine i da se neću umoriti raditi za nogomet. Funkcija predsjednika nije samo fotelja, predsjednik se može biti dok se radi, a drugima ću prepustiti da komentiraju što sam do sada napravio. Za četiri godine moći ćemo se pohvaliti novim projektima", prokomentirao je Šuker po završetku Skupštine.

Nakon prve dvije godine mandata, Šuker planira naredne četiri:

"Napravili smo određenu protočnost, a u novom mandatu želim prije svega solidarnost i poštovanje. HNS je stabilan i neće se umoriti pomagati nogometnoj bazi i mlađima, kao što će pomagati i ligi. A reprezentacija daje impuls, no mi smo vojska od 150.000 ljudi koji svakodnevno treniraju, i zamolio bih medije i da rade na popravljanju slike o nogometu".

"Smanjili smo ligu, što je bio pun pogodak, osigurat ćemo i povratak vjere u suđenje. FIFA i UEFA nas uvijek prate i zadovoljni su", zaključio je stari i novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri