Remiji Wolfsburga i Hull Cityja

Dva pogotka Perišića, jedan Jelavića

26.04.2014.

Dva pogotka Perišića, jedan Jelavića
Foto: Drago Sopta/HNS

Ivan Perišić u subotu je postigao dva pogotka za svoj Wolfsburg, dok je Nikica Jelavić jednom bio precizan za svoj Hull City.

U 32. bundesligaškom kolu Ivan Perišić ubilježio je nove prvenstvene golove. Dva je puta zatresao mrežu Freiburga, u utakmici koja je završila bez pobjednika, 2:2.

Perišić je prvi gol na susretu postigao već u trećoj minuti, kada je glavom preusmjerio centaršut Rodrigueza iz prekida.

U 61. minuti za goste je poravnao Mehmedi, no samo devet minuta poslije Perišić opet matira vratara Baumanna. Ovoga je puta bio precizan s pet metara, na prizemno ubacivanje Träscha s desne strane. Za bod Freiburga naposljetku je pogodio Terrazzino.

Perišić je odigrao cijelu utakmicu, dok je Ivica Olić, koji je također krenuo u prvoj postavi, zamijenjen u 82. minuti dvoboja.

U 36. kolu Premiershipa u strijelce se upisao i reprezentativni napadač Nikica Jelavić. Njegov je Hull City gostovao kod Fulhama i gubio 2:0, da bi Jelavić u 75. minuti smanjio na 2:1. Nakon što se lopta odbila od prečke, glavom ju je, u padu, pospremio u mrežu.

Hull City je stigao i do izjednačenja na konačnih 2:2, zahvaljujući Longu u samoj završnici ogleda, a Jelavić je odradio svih 90 minuta.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri